Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: MM-kisoissa säväyttänyt hyökkääjä ManU:n kiikarissa

Wout Weghorst
AOP

Besiktasia lainasopimuksen turvin edustavan Wout Weghorstin tilanne on auki. Hollantilaisen diili on päättymässä kesällä, eikä tulevasta työnantajasta ole vielä varmuutta. Manchester Unitedin raportoidaan olevan kiinnostunut hollantilaisjässikän palveluksista.

Burnleyn Wout Weghorst siirtyi viime kesänä lainalle Turkin liigassa pelaavan Besiktasin paitaan. Hyökkääjän on määrä palata lähiaikoina Englantiin, mutta tässä vaiheessa tarkempi osoite on vielä epäselvä.

Weghorstin diili velvoittaa hänet palaamaan Turf Moorelle, mutta viimeaikaisten tietojen mukaan Manchester United on lyönyt oman lusikkansa soppaan.

Unitedin hyökkäyksestä löytyy laatua, mutta Erik ten Hag haluaa riveihinsä lisää leveyttä. Weghorstin kaltaista puhdasta targettia ei olla nähty Old Traffordilla sitten Marouane Fellainin.

Burnleyn miehen on vaikea nähdä sopivan suoranaisesti ten Hagin suosimaan pelisysteemiin, mutta hän saattaisi tuoda arvokasta apua otteluiden ratkaisuhetkillä.

195-senttinen hollantilainen on Fellainin tapaan todella vahva pääpelaaja, joka luo uhkaa vastustajan boksissa.

Miehen hyvät otteet Qatarin MM-kisoissa eivät jääneet yhdeltäkään futisnörtiltä huomaamatta. Weghorst survoi kaksi maalia Argentiinan verkkoon ikimuistoisen puolivälieräottelun loppuhetkillä ja onnistui omassa yrityksessään myös rangaistuspotkukilpailussa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset