Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Real Madrid tavoittelee PSG:n tähtipuolustajaa

Achraf Hakimi
AOP

La Ligan ja Mestarien liigan pyttyjä viime kauden päätteeksi nostanut Real Madrid kaavailee lähteiden mukaan vahvistusta puolustukseensa. Valkopaitojen seurajohdon kerrotaan kiinnittäneen huomionsa Paris Saint-Germainin Acraf Hakimiin.

Real Madridin huhutaan seuraavan tarkasti PSG:n laitapuolustaja, Acraf Hakimin, tilannetta. Santiago Bernabeulle halutaan lähteiden mukaan tuoda uutta verta ja Hakimi on Los Blancosin toivelistan kärkipäässä.

Hakimi on nuoresta iästään huolimatta todella kokenut pelaaja. Vikkeläkinttuinen laitapuolustaja läpäisi Madridin jalkapalloakatemian, mutta läpimurto joukkueen ykkösmiehistössä jäi syntymättä.

Kaksi lainakautta Borussia Dortmundissa nostivat hänen osakkeitaan räjähdysmäisesti. Madridissa ei kuitenkaan edelleenkään keksitty miehelle käyttöä, joten hänet myytiin Inter Milaniin.

Todellinen läpimurtokausi Nerazzurrin riveissä tarkoitti sitä, että Hakimin Italian visiitti jäi vain vuoden mittaiseksi. Ranskan mahtiseura PSG hankki puolustajan riveihinsä vuoden 2021 kesällä.

Hakimi on puhjennut tämän jälkeen kukkaan Parc des Princesillä ja noussut joukkueen vakituiseeen avauskokoonpanoon.

Madrid näyttääkin nyt tulleen katumapäälle ja pyrkii lähteiden mukaan houkuttelemaan Marokon maajoukkuemiestä takaisin riveihinsä.

Näiden kahden jättiseuran välit ovat kuitenkin ilmeisen tulehtuneet Kylian Mbappen siirtomylläkän ansiosta, joten on hyvinkin mahdollista, että PSG ei halua päästää avainpuolustajaansa Madridiin.

Lähde: TheHardTackle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset