Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n argentiinalaistähti kertoo MM-finaalin jälkeisistä tapahtumista: “Me molemmat ymmärrämme pelin hengen”

Lisandro Martinez
AOP

Manchester Unitediin täksi kaudeksi saapunut Lisandro Martinez on muodostanut vahvan yhteyden toppariparinsa Raphaël Varanen kanssa. Miehet olivat vastakkain MM-finaalissa ja keskustelivat lämpimään sävyyn pelin ratkettua.

Argentiinan ja Ranskan välinen MM-finaali jää historiaan yhtenä historian ikimuistoisimmista loppuotteluista. Peli päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen La Albicelesten voittoon ja toiseen peräkkäiseen MM-loppuotteluun yltänyt Ranska joutui pettymään.

Finaalissa oli vastakkain useita toistensa hyvin tuntemia pelaajia, kuten Manchester Unitedin Lisandro Martinez ja Raphaël Varane. Miehet halasivat lämpimästi Argentiinan voiton jälkeen ja Martinez lohdutti surun murtamaa joukkuetoveriaan.

Argentiinalaistoppari kertoo nyt voiton jälkeisistä hetkistä ja väleistään Varaneen.

– Oli todella tärkeää päästä juttelemaan hänen kanssaan. Olemme tunteneet toisemme vasta hetken, mutta välillämme on paljon molemminpuolista kunnioitusta. Tulemme erittäin hyvin toimeen ja tuntuu, että olisimme olleet ystäviä jo vuosien ajan.

– Hän oli minun vastustajani finaalissa, mutta se on jalkapalloa. Toinen joukkue voittaa ja toisen täytyy hävitä. Me molemmat ymmärrämme pelin hengen ja arvostamme toisiamme valtavasti.

ManU on ollut talvitauon jälkeen hyvässä vireessä ja voittanut kaikki kolme valioliigaotteluaan päästämättä maaliakaan. MM-kultajuhlista palannutta Martinezia ollaan toistaiseksi käytetty erittäin säästeliäästi.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga