Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Villarrealin luotsi avaa Real-voiton taustoja: “Tämä oli osa-alue, johon keskityimme runsaasti ennen peliä”

Villarreal
AOP

Villarreal otti massiiviset kolme pistettä La Ligassa kaadettuaan Real Madridin kotonaan lauantaina. Keltapaitojen päävalmentaja, Quique Setien, oli enemmän kuin tyytyväinen suojattiensa otteisiin taiston tauottua.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, La Ligassa nähtiin lauantaina yksi kauden suurimmista yllätyksistä, kun Real Madrid kompuroi Villarrealin vieraana. 2-1 lopputulosta ei voida pitää missään mielessä vääryytenä kotijoukkueen ollessa hieman aktiivisempi ja terävämpi viimeistelyssään.

Villarrealin manageri, Quique Setien, oli onnensa kukkuloilla arvokkaan voiton jälkeen.

– Me aloitimme hyvin ja hallitsimme peliä vastustajan kenttäpuoliskolla. Pystyimme luomaan useita laadukkaita maalintekopaikkoja. Jouduimme pelin aikana muutaman kerran vaikeuksiin, mutta olen tyytyväinen sekä puolustus, että hyökkäystyöskentelyymme.

Villarreal aloitti ottelun hurjalla prässillä ja pyrki tekemään Realin pelinrakentelun mahdollisimman vaikeaksi.

– Tämä oli osa-alue, johon keskityimme runsaasti ennen peliä, sillä jos Real Madridin antaa hallita palloa, joutuu vaikeuksiin, Setien kertoi.

– Olimme valmistautuneet hyvin ja prässipelaamisemme tuotti heille ongelmia. Olen todella tyytyväinen ottelun lopputulokseen.

Joukkueet kohtaavat uudelleen Copa del Reyn neljännesvälieräottelussa 18. tammikuuta. Sitä ennen Villarrealilla on luvassa sarjapeli Celta Vigoa vastaan ensi perjantaina.

Lähde: Managing Madrid

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga