Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolille ja Chelsealle huonoja uutisia siirtomarkkinoilta: “42 miljoonaa puntaa ei riitä edes hänen kenkiinsä”

Moisés Caicedo
AOP

Hyvää kautta pelaavan Brightonin Moises Caicedon ympärillä on riittänyt viime aikoina kosiskelijoita. Seagullsin toimitusjohtaja, Paul Barber, tekee selväksi, että ecuadorilainen ei ole vaihtamassa maisemaa pikkurahalla.

Moises Caicedo jätti kotimaansa kentät taakseen vuonna 2021 ja siirtyi Brightonin paitaan. Ecuadorin maajoukkuemies on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi raitapaitojen tärkeimmistä pelaajista ja vakiittanut paikkansa avauksessa.

Hyvien otteiden myötä siirtohuhut miehen ympärillä ovat kasvaneet jatkuvasti. Muun muassa Chelsean ja Liverpoolin on uutisoitu olevan kiinnostuneita ecuadorilaisen allekirjoituksesta.

Molemmilla joukkueilla on ollut tällä kaudella suuria ongelmia keskikenttänsä kanssa.

Brightonin pomo, Paul Barber, paljastaa, että Caicedo ei ole kaupan ilman ruhtinaallista siirtosummaa.

– Ehkä Liverpoolilla ei ole sähköpostiani, sillä en ole saanut Caicedosta yhtäkään tarjousta. 42 miljoonaa puntaa ei riitä edes hänen kenkiinsä, ehkä korkeintaan nauhoihin.

– Totta puhuakseni, jokaisen pelaajan arvo riippuu markkinatilanteesta. Moises on ollut uskomaton pelaaja meille. Saavuttuaan tänne hän on kehittynyt jatkuvasti.

– Hän on nuori pelaaja, jolla on uskomattoman kova työmoraali. Hän on todella nöyrä ja hyvä ihminen myös kentän ulkopuolella. Arvostamme hänen panostaan erittäin paljon.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset