Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Paineet alkavat kasaantua Stamford Bridgellä? – “En ole täällä miellyttämässä, vaan tekemässä työtäni”

Graham Potter
AOP

Chelsea päätyi erottamaan Thomas Tuchelin aiemmin syyskaudella vaisujen tulosten seurauksena. Merkittävää kehitystä ei ole tapahtunut myöskään Graham Potterin alaisuudessa. Brittimanageri ottaa nyt kantaa omaan tilanteeseensa joukkueen peräsimessä.

Todd Boehly asettui Chelsean johtoon kesällä Roman Abramovitsin astuttua syrjään. Yksi Boehlyn ensimmäisistä ratkaisuista oli erottaa Thomas Tuchel päävalmentajan paikalta vaisun alkukauden jälkeen.

Saksalainen ehti nostaa Bluesin jälleen Euroopan terävimpään kärkeen ja hänen johdollaan lontoolaiset pääsivät juhlilmaan Mestarien liigan voittoa kauden 2020-2021 päätteeksi.

Vanhat näytöt eivät kuitenkaan painaneet missään, kun Boehly halusi aloittaa puhtaalta pöydältä. Uudeksi päävalmentajaksi hankittu Graham Potter ei ole toistaiseksi pystynyt kääntämään sinisten kurssia.

Chelsean fanit ovat tehneet tyytymättömyytensä tilanteeseen erittäin selväksi ja vaatineet kovaan ääneen brittimanagerille potkuja. Potter ottaa nyt kantaa hänen ympärillään vellovaan kritiikkiin.

– Seuran omistajat ovat riittävän älykkäitä ymmärtääkseen, että käynnissä on prosessi, joka tulee vaatimaan aikaa. Olen ollut täällä neljän kuukauden ajan, josta noin kuusi viikkoa oli talvitaukoa.

– Uskoakseni Pep Guardiola oli Manchester Cityssä noin vuoden ajan ennen kuin he voittivat mitään. Jürgen Kloppilla kesti pitkään ennen kuin Liverpool saavutti menestystä.

– Tilanne saattaa olla erilainen kohdallani, mutta en ole täällä miellyttämässä, vaan tekemässä työtäni. Nautin edelleen seurajohdon luottamuksesta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga