Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atleticolle valtaisa pettymys: “Menetimme kolme pistettä” – Barca nousi La Ligan piikkipaikalle

Diego Simeone
AOP

La Ligassa nähtiin sunnuntaina odotettu kahden jättiläisen kohtaaminen, kun Atletico Madrid ja FC Barcelona ottivat yhteen Wanda Metropolitanolla. Tasainen ottelu päättyi Barcan 1-0  vierasvoittoon Ousmane Dembelen maalin myötä.

Atletico Madrid kärsi kauden viidennen tappionsa sunnuntaina, kun sarjakärki FC Barcelona haki kolme pistettä vierasreissultaan. Wanda Metropolitanolla pelattu ottelu sujui suhteellisen tasaisissa merkeissä ja molemmilla oli omat tilaisuutensa.

Ousmane Dembelen reilun parinkymmenen minuutin jälkeen syntynyt osuma jäi lopulta koko pelin ainokaiseksi, joka oli valtava pettymys Diego Simeonen suojateille. Argentiinalaiskoutsi avasi sanaisen arkkunsa pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Totuus on se, että me menetimme kolme pistettä. Olisimme ansainneet paremman tuloksen, mutta emme osoittaneet riittävää päättäväisyyttä. Teimme kuitenkin enemmän hyviä asioita kuin huonoja.

– Heikon ensimmäisen 20 minuuttisen jälkeen joukkue osoitti asennetta ja pystyimme nousemaan peliin mukaan. Se ei kuitenkaan riittänyt muuttamaan lopputulosta. Meidän täytyy olla vahvempia molemmissa päissä kenttää.

Häviön myötä Atleticon hyvä kotiputki tuli päätökseensä. Simeonen ryhmä oli hävinnyt edellisen kerran Metropolitanolla syyskuun puolivälissä Real Madridille. Barca voitti voittonsa myötä sarjakärkeen.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga