Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real Madridin tähtihankinta osoittautumassa flopiksi: Matka jatkumassa kesällä?

Antonio Rüdiger
AOP

Antonio Rüdiger siirtyi kesällä Real Madridiin valtavien odotusten saattelemana. Chelsean paidassa Mestarien liigan voittoa juhlineen saksalaisen aika Santiago Bernabeulla on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin helppo.

AS Romasta Chelseaan vuonna 2017 saapunut Antonio Rüdiger nousi pikkuhiljaa yhdeksi Valioliigan parhaimmista toppareista. Saksan maajoukkuemies oli yksi Bluesin tärkeimmistä pelaajista Mestarien liigan voittoon päättyneellä kaudella 2020-2021.

Rüdiger päätti jättää Englannin taakseen viime kesänä ja siirtyi La Ligan mahtiseura Real Madridiin. Pelit Santiago Bernabeun kirkkaissa valoissa eivät ole kuitenkaan sujuneet toivotulla tavalla.

Saksalaistoppari oli yksi joukkueensa heikoista lenkeistä lauantain Villareal-tappiossa. Hän oli jatkuvasti myöhässä ja väärin sijoittuneena omalla alueella, eikä saanut millään kuriin keltapaitojen Gerard Morenoa.

Los Blancosin managerin Carlo Ancelottin uutisoidaan olevan pettynyt Rüdigerin esityksiin tällä kaudella ja kaavailevan tämän tilalle muita vaihtoehtoja. Madrid on ollut jo pidemmän aikaa muun muassa RB Leipzigin Josko Gvardiolin perässä ja mahdollinen siirto saattaa toteutua ensi kesänä.

Valtavin odotuksin Madridiin saapuneen Rüdigerin onkin mahdollisesti pakattava laukkunsa, jos Kroatin maajoukkuemies saapuu Bernabeulle.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga