Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Mikä on pian ilman sopimusta olevan Barca-pelaajan kohtalo? – “Hän on esimerkki uhrautumisesta ja johtajuudesta”

Sergio Busquets
AOP

Sergio Busquetsin on uskottu olevan jättämässä FC Barcelonan taakseen tämän kauden jälkeen, mutta espanjalaiskonkarin tilanteeseen ei olla edelleenkään saatu varmuutta. Blaugranan päävalmentaja, Xavi Hernandez, kertoo oman näkemyksensä miehen tilanteesta.

FC Barcelonaa vuodesta 2008 edustanut Sergio Busquets on jäämässä ilman sopimusta kesällä. Vuodesta 2020 katalonialaisjoukkueen kapteenina toiminutta Busquetsia on linkitetty vahvasti MLS:n Inter Miamiin, mutta toistaiseksi keskikentän ikonin jatko on vielä auki.

Pelaaja itse ei ole sulkenut pois mitään vaihtoehtoa, mutta toivoi julkisesti, että hänen sopimustilanteeseensa löytyisi ratkaisu helmikuun aikana. Barcan päävalmentaja ja Busquetsin entinen pelitoveri, Xavi Hernandez, avasi tilanteesta sanaisen arkkunsa.

– Busquets on uskomaton jalkapalloilija, joka on elintärkeä pukuhuoneelle. Hän on esimerkki uhrautumisesta ja johtajuudesta. Hän on korvaamaton.

– Pelillisestä näkökulmasta ajateltuna hän on joukkueen tasapaino, joka ohjaa joukkuetovereitaan. Jos hän ei pelaa, eron huomaa välittömästi.

– Hän on ollut suunnannäyttäjä keskikentän pohjapelaamisessa, johon samassa roolissa pelaavia tullaan aina vertaamaan. Busquets on täydellinen esimerkki pelaajasta, joka toimii puolustuksen ja muun joukkueen linkkinä. Hän meille elintärkeä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga