Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Newcastle United ja Chelsea kilpailevat Dortmundin superlupauksen allekirjoituksesta

Youssoufa Moukoko
AOP

Borussia Dortmundin Youssoufa Moukoko on yksi Euroopan himotuimmista nuorista pelaajista. Newcastle United on ollut hanakasti taitavan saksalaisen perässä, mutta sopimusta ei ole toistaiseksi syntynyt.

Yksi Bundesliigan suurimmista lupauksista, Borussia Dortmundin Youssoufa Moukoko, 18, saattaa olla vapaata riistaa kesällä. Nuorukaisen sopimus Dortmundin kanssa on umpeutumassa, eikä jatkosta ole mitään takeita.

Näin ollen pelaaja on ollut tammikuun alusta lähtien vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa. Valioliigaaseura Newcastle Unitedin kerrotaan tavoittelevan Moukokoa ja upporikkaan Magpiesin raportoidaan olevan tarjoamassa pelaajalle noin 150 000 punnan viikkoansioita.

Dortmund haluaa toistaiseksi pitää vielä tulevaisuudentähdestään kiinni, mutta jatkosopimusneuvottelut eivät ole tuottaneet tulosta.

Newcastlen kerrotaan tarkkailevan saksalaisen tilannetta, mutta toistaiseksi seura on edennyt maltillisesti välttääkseen mahdolliset ongelmat FIFA:n reilun pelin sääntöjen kanssa.

Toinen Moukokoon yhdistetyistä seuroista on vaikeaa kautta pelaava Chelsea. Todd Boehlyn uskotaan laittavan niin paljon raha likoon kuin tarve vaatii, jotta joukkueen kurssi saataisiin käännettyä. Bluesin kerrotaan seuranneen Moukokon kehittymistä jo pidemmän aikaa ja seuran uskotaan valmistelevan tarjousta.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset