Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tässäkö korvaaja Cristiano Ronaldolle? – “Hän tekee kauden aikana 20-25 maalia”

Harry Kane
AOP

Manchester Unitedin entinen puolustaja, Rio Ferdinand, on vahvasti sitä mieltä, että Red Devilsin tulisi hankkia Tottenhamin Harry Kane. Ferdinand ei usko Kanen mahdollisuuksiin voittaa pokaaleita lontoolaisseurassa.

Manchester United ei ole vielä toistaiseksi hankkinut korvaajaa Saudi-Arabiaan lähteneelle Cristiano Ronaldolle.

ManU:n peli on rullannut mukavasti talvitauon jälkeen, mutta joukkueen entinen puolustaja, Rio Ferdinand, uskoo, että uuden keskushyökkääjän tuominen Old Traffordille olisi tärkeää. Englantilainen kehottaa ManU:a kääntämään katseensa Tottenhamin Harry Kanen suuntaan.

– Unitedin tulisi hankkia Kane. Olen pahoillani Spurs-fanien puolesta, mutta heidän joukkueensa ei tule voittamaan mitään, joten Kane ei pääse nostamaan pokaaleita pelatessaan siellä.

– Mielestäni hänen tuomisensa Old Traffordille olisi ensiarvoisen tärkeää, sillä hän tuo laatua mukanaan. Hän tekee kauden aikana 20-25 maalia ja olisi luotettava ratkaisu keskushyökkääjän paikalle muutaman vuoden ajaksi.

– On selvää, ettei hän irtoa halvalla, mutta mielestäni seura tarvitsee puhtaan ysipaikan pelaajan. United olisi kaikkein loogisin vaihtoehto myös Kanen kannalta.

Kane on ollut tälläkin kaudella vakuuttavassa iskussa ja tehnyt 18 valioliigaotteluun 15 maalia. Tässä mielessä Ferdinandin puheisiin on helppo yhtyä, mutta Spurs haluaa varmasti pitää ykköstykistään kiinni.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset