Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Atletico edelleen Betisin maaliruiskun perässä: “He odottavat oikeaa hetkeä”

Borja Iglesias
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Real Betisin Borja Iglesiasin ympärillä riittää kuhinaa. Kookkaan espanjalaishyökkääjän uskotaan vaihtavan maisemaa vielä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Borja Iglesias on ollut hyvässä tikissä tällä kaudella. Real Betisin kärki on La Ligan maalipörssin jaetulla toisella sijalla kahdeksalla täysosumallaan.

Los Verdiblancosin raamikkaan hyökkääjän tiedetään kiinnostavan isompia seuroja, joten 29-vuotias pelaaja saattaa olla vaihtamassa pian työnantajaa.

Yksi miehestä kiinnostuneista seuroista on Atletico Madrid, joka on päästänyt kaksi hyökkääjäänsä lähtemään tämän siirtoikkunan aikana, kun sekä Matheus Cunha, että João Félix karisttivat Wanda Metropolitanon pölyt kannoiltaan.

Betis-pomo, Angel Haro, myöntää Iglesiasin ympärillä pyörivät huhut, eikä torppaa mahdollista siirtoa, vaikkei virallisia tarjouksia ei ole hänen mukaansa vielä tehtykään.

– Minulla on mahtavat välit Atletico Madridin kanssa, mutta he eivät ole toistaiseksi tehneet virallista tarjousta, koska he odottavat oikeaa hetkeä. Jos he lähestyvät meitä, me istumme alas ja keskustelemme.

– Tulemme luonnollisesti huomioimaan myös pelaajan tarpeet. Toimimme aina tällä tavalla, eikä Borja ole tässä mielessä poikkeus. Pyrimme aina löytämään kaikkien kannalta parhaan vaihtoehdon.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset