Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

MM-kisoista rannalle jäänyt argentiinalaistähti matkalla Valioliigaan? – 30 miljoonan miljoonan punnan tarjous pöydällä

Nicolas Gonzalez
AOP

Leicester City on tehnyt 30 miljoonan punnan tarjouksen Fiorentinalle monipuolisesta hyökkääjästä Nicolas Gonzalezista, lähteet kertovat.

Leicester etsii vahvistuksia, joiden avulla toistaiseksi varsin synkkä kausi saataisiin pelastettua.

Lähteet kertovat, että Ketut neuvottelevat Fiorentinan kanssa Nicolas Gonzalezin mahdollisesta siirrosta. Leicester uskoo, että argentiinalainen on innokas siirtymään King Power -stadionille ja odottaa nyt, että La Viola hyväksyy heidän tarjouksensa, jotta sopimus saadaan päätökseen.

Leicesterin tarjouksen raportoidaan houkuttelevan Fiorentinaa, vaikka Ketut eivät olekaan ainoa Valioliigaseura, joka seuraa Gonzalezia. Tottenham ja Newcastle ovat ilmoittaneet kiinnostuksestaan viime kuukausina, mutta eivät ole vielä tehneet virallista tarjousta miehestä.

Gonzalez on tehnyt tällä kaudella 11 ottelussa viisi maalia Fiorentinalle. Hän siirtyi italialaisjoukkueeseen Bundesliigan Stuttgartista vuonna 2021.

Mies kärsi aiemmin tällä kaudella loukkaantumisesta ja joutui missaamaan tukun pelejä. Näin ollen häntä ei valittu Argentiinan lopulliseen kisamiehistöön Qatarin MM-turnaukseen.

Leicesterin hyökkäyspelaaminen on ollut tämän kauden aikana erittäin tukkoista, joten lisävahvistuksien tarve on suorastaan kriitittinen.

Monikäyttöinen Gonzalez pystyy operoimaan hyökkäyslinjan jokaisella tontilla ja voisi näin ollen tuoda uuden ulottuvuuden Brendan Rodgersin ryhmän pelaamiseen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset