Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

João Félixin Chelsea-siirrolle sinetti: “Hänellä on upeita ominaisuuksia, joista uskon olevan meille hyötyä”

Päätyykö João Félix Manchester Unitediin?
AOP

João Félixin siirtyminen Chelseaan sai tänään virallisen sinettinsä. Portugalilaistaituri siirtyy Stamford Bridgelle kauden loppuun asti kestävällä lainasopimuksella. Blues-käskyttäjä, Graham Potter, muistuttaa, että yksi pelaaja ei pysty muuttamaan koko joukkueen kurssia.

Tällä kaudella syvällä kyntänyt Chelsea sai keskiviikkona vaihteeksi hyviä uutisia, kun João Félixin lainasiirolle saatiin virallinen vahvistus. Félix jättää näin ollen ainakin hetkeksi Wanda Metropolitanon taakseen jouduttuaan huonoihin väleinin Atletico-manageri Diego Simeonen kanssa.

Vaikka kyseessä on eittämättä kovan luokan vahvistus Chelsean päävalmentaja, Graham Potter, muistuttaa, ettei yksi pelaaja yleensä pysty ihmeisiin.

– Minun kokemukseni mukaan korjaustoimenpiteissä on kyse koko joukkueen toiminnan parantamisesta, eikä yhdeltä pelaajalta voi odottaa liikoja.

– Meidän on pureuduttava syvälle ongelmiimme ja löydettävä keinot hyökätä paremmin. Kun löydämme yhdessä nämä ratkaisut pystymme luomaan useampia tekopaikkoja ja saavuttamaan parempia tuloksia.

– Félix on harjoitellut hyvin ja saanut hieman minuutteja, joten fyysisesti hän on pelikunnossa. On kuitenkin aina oma lukunsa muuttaa uuteen maahan ja siirtyä eri liigaan. Sopeutuminen on aina tapauskohtaista.

– Hänellä on upeita ominaisuuksia, joista uskon olevan meille hyötyä ja odotan innolla hänen kanssaan työskentelyä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset