Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Tottenham, ManU ja Chelsea taistelevat lahjakkaasta englantilaispakista

Kyle Walker-Peters
AOP

Tottenhamin raportoidaan olevan kiinnostunut Southamptonin Kyle Walker-Petersistä. Helpolla Spurs ei kuitenkaan tule nappaamaan englantilaista, sillä hän on myös yksi Manchester Unitedin ja Chelsean siirtokohteista.

Southamptonin laitapuolustaja, Kyle Walker-Peters, on noussut hyvillä esityksillään monen Valioliigan jättiseuran kiinnostuksen kohteeksi. Saintsin kausi on ollut todella vaikea ja joukkue on tällä hetkellä sarjan peränpitäjän paikalla.

Tunnollisesti oman tonttinsa hoitanut Walker-Peters on ollut yksi Nathan Jonesin ryhmän harvoista onnistujista.

Aiemmin Manchester Unitediin ja Chelseaan linkitetty Walker-Peters on noussut nyt raporttien mukaan myös Tottenhamin hankintalistalle.

Spursilla on tällä hetkellä riveissään kolme puhdasta oikeaa laitapuolustajaa. Emerson Royal ja Matt Doherty ovat olleet pääasiallisessa vastuussa Djed Spencen roolin jäätyä pieneksi. Antonio Conten kerrotaan olevan tyytymätön edellä mainittujen herrojen panokseen ja katseet ovat kääntyneet Walker-Petersin suuntaan.

Walkers-Peters on erittäin hyökkäysvoittoinen pelaaja, joka juoksee väsymättömästi uskomattoman määrän kilometrejä ottelusta toiseen.

Miehen uskottaisiin pystyvän täyttämään Conten asettamat vaatimukset, mutta hänen hankkimisensa on helpommin sanottu kuin tehty. Jos ManU tai Chelsea alkavat lyömään puntia pöytään saattaa Spursille käydä kylmät.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset