Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Newcastle havittelee Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaa

Manchester United Scott McTominay
AOP

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Scott McTominay on lähteiden mukaan Newcastlen tutkassa. Skotlantilainen on ManU:n oma kasvatti ja hänen nykyinen sopimuksensa on voimassa vuoteen 2025 asti.

Eddie Howen uskotaan haluavan tuoda uuden keskikenttäpelaajan St. James’ Parkille. Esiin on noussut Manchester Unitedia edustavan Scott McTominayn nimi, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella.

Magpiesin kerrotaan suunnittelevan ensisijaisesti lainasiirtoa skotin kohdalla, mutta ManU:n kannasta ei ole vielä täyttä varmuutta. McTominay on Red Devilsin oma kasvatti, joka on kuulunut joukkueen runkopelaajiin jo useamman vuoden ajan.

Tällä kaudella rooli on kuitenkin pienentynyt selkeästi Christian Eriksenin ja Casemiron saapumisten myötä. Skotlantilainen on kuitenkin päässyt kentälle 12 valioliigaottelussa ja on edelleen arvostetussa asemassa Erik ten Hagin miehistössä.

Miehen avut ylöspäin ovat kuitenkin suhteellisen rajalliset, eikä häneltä löydy Eriksenin kaltaista syöttövalikoimaa.

Tässä vaiheessa on täysin arvailujen varassa, mitä McTominayn kohdalla tulee tapahtumaan. On kuitenkin sanottava, että tällä hetkellä hänen on vaikea nähdä mahtuvan Red Devilsin avaukseen muuta kuin cup-otteluissa.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset