Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Coppa Italia

AC Milan laulukuoroon Italian cupista: “On selvää, että tarvitsemme lisää laatua”

Stefano Pioli
AOP

Italian cupissa nähtiin kiinnostava kohtaaminen keskiviikkona, kun AC Milan sai vastaansa Torinon. Peli eteni aina jatkoajalle asti, jonka jälkeen vajaamiehinen Torino juhli voittoa.

Coppa Italian neljännesvälierävaiheessa nähtiin keskiviikkona odotettu kamppailu AC Milanin ja Torinon välillä. Stefano Piolin valmentama Milan lähti peliin ennakkosuosikkina, mutta San Siron fanaattinen kotiyleisö joutui lopulta pettymään.

Tappion tuskaa lisää se, että isännät pääsivät pelaamaan pitkät tovit miesylivoimalla Torinon Koffi Djidjin lennettyä pihalle toisen keltaisen korttinsa myötä 70. minuutin kohdalla. Milan ei kuitenkaan onnistunutt rikkomaan kuparista ja Michel Adopon jatkoaikamaali riitti Torinolle jatkopaikkaan.

Rossoneri-manageri Pioli manasi ottelun jälkeen hukattuja tilaisuuksia.

– Pelasimme aggressiivisesti ja pystyimme kamppailemaan hyvin vahvaa vastustajaa vastaan. Emme kuitenkaan olleet riittävän teräviä viimeisellä kolmanneksella, emmekä pystyneet hyödyntämään ylivoimaamme.

– Teimme liian hätäisiä ratkaisuja pallollisina ja yritimme pakottaa maalia sen sijaan, että olisimme pyrkineet avaamaan heidän puolustustaan.

– Lopputulos on meille suuri pettymys, sillä halusimme todella edetä jatkoon. On selvää, että tarvitsemme lisää laatua riveihimme ja se on asia, johon on löydettävä pikaisesti ratkaisu.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Coppa Italia