Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Coppa Italia

PSG:hen ja Chelseaan linkitetty maaliruisku kommentoi joukkueensa kautta: “Tämä on seuran mentaliteetti”

Dusan Vlahovic
AOP

Dusan Vlahovicia on viety huhuissa muun muassa Chelseaan ja PSG:hen. Serbialaisen kommentit vihjaavat kuitenkin Juventuksessa jatkamisen puolesta.

Juventuksen kärkipelaaja Dusan Vlahovic, 24, on jatkanut vaikuttamistaan Torinossa tällä kaudella vaikeuksista huolimatta, iskien 16 maalia 28 liigaottelussa. Tämä on kova lukema, sillä mies on jäänyt paikoitellen todella yksin Massimiliano Allegrin loihtimassa pelisapluunassa.

Vlahovicilla on hieman yli kaksi vuotta jäljellä sopimustaan ​​Juventuksen kanssa, mutta hänet on yhdistetty mahdolliseen siirtoon kesällä. Potentiaalisina ostajina on pidetty mmuun muassa Chelseaa ja PSG:tä. Hänen tulevaisuutensa saattaa myös riippua siitä, kuka istuu Bianconerin penkin päässä ensi kaudella.

Puhuessaan medialle, Vlahovic kommentoi Juventuksen taistelua Mestarien liigaan pääsystä ja Coppa Italian mestaruudesta. Juve on edennyt Italian cupin välieriin, jossa se kohtaa tänään illalla Lazion.

– Se olisi upeaa, ilman muuta, jos onnistumme molemmissa, mutta emme voi olla täysin tyytyväisiä. Tämä on seuran mentaliteetti, jota sen historia edellyttää, Vlahovic kertoi Football Italian mukaan.

– Meillä oli mahdollisuus taistella (liigan) mestaruudesta, mutta jos taistelet vain helmikuuhun asti, sitä ei lasketa. Toukokuun lopussa näemme, kuka on siellä. Olemme kokeneet joitakin katkeria hetkiä, mutta meillä on edelleen paljon pelissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Coppa Italia