Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Coppa Italia

Virallista: Juventus erotti päävalmentajansa Coppa Italian finaalin kaoottisten tapahtumien jälkeen

Massimiliano Allegri
AOP

Juventus on vahvistanut, että manageri Massimiliano Allegri lähtee seurasta välittömällä vaikutuksella. Työsuhteen päättymisen ajankohta on suhteellisen erikoinen, sillä Bianconeri juhli keskiviikkona Coppa Italian voittoa.

Massimiliano Allegrin huhuttiin olevan potkujen partaalla jo ennen keskiviikkona Atalantaa vastaan pelattua Coppa Italian finaalia, joka ratkesi lopulta Juven eduksi Dusan Vlahovicin varhaisen maalin ansiosta.

Todelliset otsikot syntyivät kuitenkin ottelun loppupuolella, kun sivurajan tuntumassa raivonnut Allegri hankki itselleen punaisen kortin paiskaamalla takkinsa maahan ja huutamalla erotuomarin suuntaan.

Raporttien mukaan Allegri ajautui tämän jälkeen riitaan Juventuksen urheilujohtaja Cristiano Giuntolin ja Tuttosportin päätoimittajan Guido Vaciagon kanssa, mikä johti kaoottiseen loppuun, vaikka kyseessä olisi pitänyt olla juhlatilaisuus.

– Erotus on seurausta tietystä käyttäytymisestä Coppa Italian finaalin aikana ja sen jälkeen, jota seura piti yhteensopimattomana Juventuksen arvojen ja sen edustajilta odotettavan käyttäytymisen kanssa, seuran lausunnossa todetaan 90minin mukaan.

– Tämä päättää yhteistyön jakson, joka alkoi vuonna 2014, jatkui uudelleen vuonna 2021 ja päättyi, kolmen edellisen kauden jälkeen, Italian Cupin finaaliin. Seura toivottaa Massimiliano Allegrille onnea tulevaisuuden pyrkimyksiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Coppa Italia