Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Veikkausliigan FC Lahti hankki tutun vahvistuksen Atlantin takaa

Mikko Kuningas keskikenttäpelaaja FC Lahti
AOP

Veikkausliigan FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Mikko Kuningas ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen. Kuningas palaa Lahteen kahden Orange County SC:ssa vietetyn kauden jälkeen. Nykyisin 25-vuotias Luumäeltä kotoisin oleva Kuningas debytoi Lahdessa jo kaudella 2015.

Luumäen Poikien ja PEPOn kasvatti, keskikenttäpelaaja Mikko Kuningas, siirtyi FC Lahteen kaudella 2015. Hän debytoi samana vuonna Kisapuistossa ja iski ensimmäisessä ottelussaan Ilveksen verkkoon komean maalin. Keskikenttämies siirtyi vuonna 2018 kahdeksi kaudeksi FC Interiin. Turusta Kuningas palasi kaudeksi 2020 Lahteen pelaten kaikki liigaottelut.

Kaksi edellistä kautta Kuningas pelasi Yhdysvaltojen USL:ssä Orange County SC:ssä, jossa hän oli ensimmäisellä kaudella juhlimassa sarjan mestaruutta. Nyt Kuningas palaa mielellään tuttuun ympäristöön.

– On makeaa tulla takaisin. Mietin hetken tulevaisuuden suunnitelmia talvella ja kokonaisuus ratkaisi. On kiva tulla tuttuun ympäristöön ja tuttujen ihmisten pariin. Pekka Penttistä olikin jo ikävä, Kuningas aloittaa.

Vaikka Kuningas on vasta 25-vuotias, kuuluu hän jo liigatasolla kokeneiden pelaajien joukkoon. Liigaotteluita keskikenttämiehellä on kasassaan jo komeat 136. Myös kaksi edellistä kautta ovat kehittäneet Kuningasta pelaajana ja ihmisenä.

– Reissu oli nasta kokemus. Sain kokemusta erilaisesta ympäristöstä ja erilaisista pelityyleistä. Taktisella puolella sain uusia virikkeitä ja koen, että kehityin myös sillä saralla. Ympärillä oli koko ajan paljon hyviä pelaajia, Kuningas kehuu.

Kuningas seurasi toiselta mantereelta käsin FC Lahden viime kauden vaikeuksia. Hän uskookin, että joukkueella on tällä kaudella paljon nälkää menestyä. Keskikenttäpelaaja haluaa olla omalta osaltaan repimässä joukkueesta täyden potentiaalin irti.

– Haluan tuoda omalla panoksellani lisän joukkueen jokapäiväiseen tekemiseen. Uskon, että koko joukkueella on tulevalla kaudella nälkää ja koko joukkue haluaa repiä koko potentiaalin esiin. Uskon, että saamme hyviä asioita tapahtumaan. Kaiken kaikkiaan, on nasta olla Lahdessa takaisin ja on kiva päästä näkemään taas kannattajat, Kuningas päättää.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat