Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Internazionale voittoon Serie A:n huippukamppailussa: “Paljon pelejä on vielä pelaamatta”

Lautaro Martinez
AOP

Lautaro Martinez uskoo, että Inter Milanilla on edelleen hyvät mahdollisuudet päästä nostamaan Scudettoa kauden päätteeksi. Inter kaatoi lauantaina Hellas Veronan, jonka myötä Nerazzurrin ero sarjan kärkiseura Napoliin kutistui kymmeneen pisteeseen.

Giuseppe Meazzalla pelattu Internazionalen ja Hellas Veronan välinen kamppailu lähti liikkeelle kotijoukkueen hallinnalla. Argentiinalaiskärki Lautaro Martinez vei isännät johtoon vain kolmen peliminuutin jälkeen.

Sinimustilla oli tämän jälkeen lukemattomia hyviä tilaisuuksia, mutta pallo ei löytänyt tietään vastustajan maaliin. Verona sai aikaan muutaman lupaavan vastahyökkäyksen, mutta tyytyi enimmäkseen puolustamaan omaa aluettaan.

Argentiinan paidassa hiljattain maailmanmestaruutta juhlinut Martinez kertoi tunnelmistaan ottelun päätyttyä.

– Tiesimme, että tästä tulee erittäin vaikea ottelu. Verona pelaa miesvartionnilla koko kentän alueella, joka on erittäin haastavaa hyökkäävän joukkueen kannalta. Onnistuimme kuitenkin valmistautumisessamme ja teimme aikaisen johtomaalin.

– Kolme pistettä on kaikkein tärkein asia.

Martinezilta kysyttiin myös riittääkö Interillä uskoa Italian mestaruuteen. Napoli on tällä hetkellä sarjan kärkipaikalla kymmenen pistettä Nerazzurria edellä.

– Kaikki on mahdollista, mutta meillä ei ole enää varaa virheisiin. Paljon pelejä on vielä pelaamatta.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A