Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealla positiivinen viikonloppu: Kolme pistettä paikallisottelusta ja megahankinnan siirto maaliin

Graham Potter
AOP

Chelsea sai helpotusta viime aikojen ahdingolleen, kun Crystal Palace kaatui lauantaina Stamford Bridgellä lukemin 1-0. Saman päivän aikana Blues tiedotti myös Mykhaylo Mudrykin tehneen sopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

Viime aikoina pelinsä kanssa tuskaillut Chelsea oli hyvällä jalalla liikkeellä Crystal Palacea vastaan. Sinipaitainen kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia alusta lähtien, mutta ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana.

Kai Havertzin noin tunnin kohdalla viimestelemä osuma jäi ottelun ainokaiseksi, jonka myötä pisteet jäivät Stamford Bridgelle. Graham Potterin miehistön peli-ilme oli pitkän tauon jälkeen kohdillaan ja joukkue näytti kuin uudestisyntyneeltä.

Siniset saivat positiivisia uutisia sunnuntaina myös siirtomarkkinoilta, kun seura tiedotti hankkineensa Mykhaylo Mudrykin Shakhtar Donetskista. Ukrainalaista pidetään yhtenä Euroopan kirkkaimmista lupauksista ja hänen ympärillään on riittänyt kuhinaa jo pidemmän aikaa.

Potter kommentoi Mudrykin hankintaa seuran verkkosivuilla seuraavasti:

– Mudryk on nuori pelaaja, jolla on edessään loistava tulevaisuus. Hänellä löytyy runsaasti yllätyksellisyyttä ja laatua viimeisellä kolmanneksella. Hän on todella nopea ja pystyy operoimaan usealla eri alueella tehokkaasti. Uskon, että kannattajamme tulevat pitämään hänestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga