Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pohjois-Lontoon derbyssä kiehui toden teolla – Arsenal kasvatti etumatkaansa sarjan kärjessä

Arsenal
AOP

Valioliiga tarjoili sunnuntaina herkullisen kattauksen ja yksi kierroksen kiinnostavimmista peleistä oli Tottenhamin ja Arsenalin välinen taisto. Kuumaverinen ottelu päättyi lopulta Gunnersin eduksi, jonka myötä Mikel Artetan ryhmä kasvatti etumatkaansa sarjan kärjessä.

Tottenhamin ja Arsenalin ottelu ei jättänyt yhtäkään valioliigafania kylmäksi. Näiden kahden joukkueen välillä ollaan nähty viimevuosina suhteellisen tunnepitoisia otteluita, eikä sunnuntain koitos tehnyt poikkeusta.

Ensimmäinen maali syntyi hieman ennen varttitunnin täyttymistä, kun Spursin Hugo Lloris yllättyi täysin Bukayo Sakan päätyrajan tuntumasta lähteneestä laukauksesta. Ranskalaisvahti hörppäsi pallon omana pömpeliin, jonka myötä vieraat siirtyivät johtoon.

Martin Odegaard niittasi ottelun ratkaisumaalin 36. peliminuutilla. Spursilla oli pelissä omat hetkensä, mutta Arsenalin veräjänvartija, Aaron Ramsdale teki isäntien aikeet tyhjiksi.

Ottelun päätyttyä nähtiin ruma välikohtaus. Ramsdale tuuletteli voittoaan suudelleen paidassaan olevaa Arsenalin logoa, joka hermostutti kotijoukkueen Richarlisonin. Kaksikon välinen nokkapokka rauhoittui melko nopeasti, mutta tämän jälkeen kentälle laidalle kiivennyt katsoja potkaisi Ramsdalea selkään.

Tottenham julkaisi verkkosivuillaan anteeksipyynnön Ramsdalelle ja ilmoitti pyrkivänsä paikantamaan kyseiseen tekoon syyllistynyttä katsojaa kameroiden avulla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga