Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Valmentajalegenda uskoo Napolin mestaruusmahdollisuuksiin: “Heillä ei tunnu olevan lainkaan heikkouksia”

Fabio Capello
AOP

Napoli porskuttaa edelleen Italian liigan kärjessä. Luciano Spallettin suojatit ovat ehtineet kuroa jopa 12 pisteen kaulan kauden viime kaudella Scudettoa juhlineeseen AC Milaniin nähden. Valmentajalegenda, Fabio Capello, kommentoi Partonopein mestaruusmahdollisuuksia.

19 pelattua ottelua, 16 voittoa, 2 tasapeliä ja yksi tappio. Napolin tähänastinen saldo Serie A:sta on todella komeaa katsottavaa.

Luciano Spalletti on piiskannut ryhmänsä niin hurjaan iskuun, että heikompia hirvittää. 46 tehtyä häkkiä on myös upea saavutus, varsinkin kun kyseessä on Italian liiga, joka ei kuulu Euroopan maalirikkaimpien sarjojen joukkoon.

Kaiken uransa aikana nähnyt italialainen valmentajalegenda, Fabio Capello, ottaa kantaa Napolin mahdollisuuksiin nostaa Scudettoa kauden päätteeksi.

– Napolin mestaruus olisi yhtä kova suoritus, kuin AS Roman Scudetto (2001). Heidän on pysyttävä keskittyneinä, eivätkä he saa luovuttaa missään vaiheessa.

– Heidän joukkueensa näyttää kuitenkin todella hyvin organisoidulta ja kaikki pelaajat tuntuvat tietävän roolinsa. Heillä ei tunnu olevan lainkaan heikkouksia ja kunnia tästä kuuluu Spallettille.

Capello uskoo Napolin saumoihin myös Mestarien liigassa.

– He ovat vaarallinen joukkue ja pystyvät aiheuttamaan ongelmia kenelle tahansa. Jos he pysyvät nöyrinä heillä on mahdollisuudet edetä loppuun saakka.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A