Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal tavoittelee Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaajaa

Declan Rice
AOP

Arsenalin uutisoidaan olevan West Ham-kippari Declan Ricen perässä. Englantilaisen on uskottu haluavan pelata menestyksekkäämmässä joukkueessa, mutta hän itse on vakuutellut seurauskollisuuttaan.

24-vuotias Declan Rice on kuulunut jo vuosien ajan West Hamin avainpelaajiin.

Loistavat otteet Hammersin paidassa eivät ole jääneet huomaamatta myöskään Englannin maajoukkueen päävalmentajalta, Gareth Southgatelta. Rice on kuulunut Kolmen Leijonan luottomiehiin kahdessa edellisessä arvoturnauksessa.

Ricen ympärillä on vellonut jo pidemmän aikaa siirtohuhuja ja hänen jatkoaan Lontoon olympiastadionilla on pidetty epävarmana. Ainakin Manchester United, Manchester City, Chelsea ja Liverpool ovat olleet miehen kintereillä. Nyt myös Arsenalin kerrotaan liittyneen leikkiin mukaan.

Valioliigan kärjessä majailevat Tykkimiehet haluavat edelleen vahvistaa rivejään ja Mikel Artetalla on lähteiden mukaan käytössään valtava siirtokassa. Joukkue jatkoi hyvää virettään viikonloppuna ottamalla arvokkaat kolme pistettä Lontoon paikalliskamppailusta Tottenhamia vastaan.

West Hamin kausi on sujunut päinvastaisissa merkeissä ja David Moyesin ryhmä on sarjataulukon kolmanneksi viimeisellä sijalla.

Siirtyminen pokaaleista taistelevaan joukkueeseen varmasti houkuttelee Riceä henkilökohtaisella tasolla, mutta on täysin eri asia, millä hinnalla englantilainen päästettäisiin vaihtamaan maisemaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset