Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nottingham hankki superlupauksen Brasilian mahtiseurasta: “Olen todella iloinen päästessäni toteuttamaan unelmani”

Nottingham Forest Englannin Valioliiga
AOP

Nottingham Forest tiedotti maanantaina hankkineensa brassipelaaja Danilon Palmeirasista. Miehen sopimus kestää vuoteen 2029 asti.

Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Nottingham Forest teki kesällä läjäpäin hankintoja, joille ei näytä tulevan loppua edelleenkään.

Forestin kautta voidaan pitää toistaiseksi kohtuullisena joukkueen majaillessa sarjataulukon kolmannellatoista sijalla. Lähtökohtiin nähden homma on toiminut kelvollisesti ja pelaamisessa on ollut mukana positiivisia elementtejä.

Forest tiedotti maanantaina hankkineensa jälleen uuden pelaajan, kun brasilialainen Danilo saapuu Englantiin kuuden vuoden sopimuksella. Kyseessä on jo toinen pelaaja, joka saapuu Nottinghamiin Palmeirasista, kun seurat pääsivät aiemmin yhteisymmärrykseen myös Gustavo Scarpan siirrosta.

Danilo on edustanut Brasilian mahtiseuraa yhteensä 141 ottelussa ja juhlinut kaksi kertaa Copa Libertadoresin voittoa. Palkintokaapista löytyy myös Brasilian liigamestaruus ja pienempiä cup-voittoja.

Pelaaja oli onnellinen siirron Englantiin varmistuttua.

– Olen todella iloinen päästessäni toteuttamaan unelmani pelata Valioliigaa Nottinghamin paidassa. Tulen osoittamaan osoittamaan runsaasti taistelutahtoa ja päättäväisyyttä uuden seurani väreissä.

– Aion tehdä kaikkeni, että voimme saavuttaa positiivisia tuloksia. En malta odottaa pääseväni aloittamaan ja tapaamaan uudet joukkuetoverini.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset