Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU-luotsi suitsuttaa superlupauksen otteita: “Uskon, että hän voi nousta seuraavalle tasolle”

Alejandro Garnacho
AOP

Alejandro Garnacho oli yksi pelin hahmoista tultuaan vaihdosta sisään Manchesterin derbyssä. Erik ten Hag hehkuttaa nuorukaisen ominaisuuksia ja uskoo, että Red Devilsin fanit tulevat nauttimaan entistä enemmän taiturin edesottamuksista.

Manchester Unitedin Alejandro Garnacho on yksi Valioliigan kiinnostavimmista nuorista tulevaisuudenlupauksista. Taiturimaiset harhautukset yhdistettynä räjähtävään lähtönopeuteen ovat ehtineet tehdä vaikutuksen Old Traffordin yleisöön.

Garnacho tuli Manchesterin derbyssä vaihdosta sisään toisella puoliajalla ja oli yksi käänteentekevistä elementeistä Unitedin noustessa tappioasemasta voittoon.

ManU:n manageri, Erik ten Hag, ylistää suojattinsa lahjakkuutta ja povaa häneltä lisää nähdynkaltaisia esityksiä.

– Garnacholla on ominaisuuksia, joita ei näe monella pelaajalla Valioliigassa. Hän on erittäin hyvä yksi vastaan yksi tilanteissa ja pystyy ohittamaan vastustajan pelaajia kovalla prosentilla.

– Hän on oppinut viimeisten kuukausien aikana, miten toimia osana joukkuetta kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on muuttanut elintapojaan ja nostanut harjoittelumotivaatiotaan huomattavasti.

– Mielestäni hän on oppinut hyödyntämään henkilökohtaisia taitojaan joukkueen etua silmällä pitäen, joka on ensiarvoisen tärkeää. On selvää, että hänellä riittää vielä kehitettävää, mutta uskon, että hän voi nousta seuraavalle tasolle.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga