Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palace haastaa ManU:n Selhurst Parkilla: “He ovat täysin erilainen joukkue kuin viime kaudella”

Patrick Vieira
AOP

Crystal Palace ja Manchester United kohtaavat keskiviikon myöhäisillan ottelussa. Palacen manageri, Patrick Vieira, kommentoi joukkueensa voittosaumoja ja vastustajan mestaruusmahdollisuuksia.

Crystal Palace ja Manchester United ottavat mittaa toisistaan Selhurst Parkilla keskiviikkona. Vahvavireinen ManU on ottelun selkeä ennakkosuosikki, mutta Palacen päävalmentaja, Patrick Vieira, uskoo silti omiensa saumoihin altavastaajan asemasta huolimatta.

– Jos pystymme esiintymään samalla tavalla kuin Chelseaa vastaan meillä on täydet mahdollisuudet. Meidän täytyy olla riittävän aggressiivisia ja kurinalaisia, mutta jos pysymme koko ottelun ajan pelisuunnitelmassamme voimme voittaa.

– Kotiyleisön tuki tulee olemaan myös luonnollisesti tärkeässä asemassa.

– Olemme tällä kaudella pystyneet luomaan tarpeeksi maalintekopaikkoja, mutta emme ole olleet riittävän kylmäverisiä rangaistusalueella. Pienellä onnella mikä tahansa on kuitenkin mahdollista. Tulemme aina antamaan kaikkemme jokaisessa pelissä.

Vieira otti kantaa myös tulevan vastustajan mestaruussaumoihin.

– Kun katsoo muutamia heidän edellisiä otteluitaan, ei heitä voi missään nimessä sulkea ulos mestaruustaistelusta. He ovat täysin erilainen joukkue kuin viime kaudella. Erik ten Hag on tuonut paljon hyviä asioita Unitedin pelaamiseen.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga