Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Erik ten Hag kertoo yllätysvalinnastaan topparin paikalle: “Tämä oli täysin taktinen päätös”

Luke Shaw
AOP

Laitapuolustajan paikalla normaalisti operoiva Luke Shaw on luutinut talvitauon jälkeen topparin tontilla. Englantilainen esiintyi upeasti uudella pelipaikalla Manchester Cityä vastaan. Red Devilsin manageri, Erik ten Hag, avautuu peluutuspäätöksensä taustoista.

Manchester Unitedin puolustaja, Luke Shaw, on löytänyt itsensä uudelta pelipaikalta Qatarin MM-turnauksen jälkeen. Mies on muodostanut varsin toimivan toppariparin Raphael Varanen kanssa.

Moni United-kannattaja hieraisi silmiään, kun Shaw oli nimetty jälleen ManU:n avaukseen Varanen rinnalle Lisandro Martinezin ja Harry Maguiren jäätyä penkille. Martinezia ollaan käytetty talvitaon jälkeen säästeliäästi, mutta hänen odotettiin nousevan avaukseen City-pelissä.

Shaw hoiti oman leiviskänsä kuitenkin tyylikkäästi ja auttoi joukkuettaan pitämään Erling Haaland kurissa. Ten Hag kertoi mielipiteensä Shaw’n edesottamuksista tällä kaudella.

– Heti ensimmäisistä harjoituksistamme lähtien hänen asenteensa teki minuun vaikutuksen. Kauden kaksi ensimmäistä peliä menivät meiltä penkin alle ja hän putosi avauksesta. Hän jatkoi kuitenkin kovaa työntekoa ja ansaitsi paikkansa jälleen pelaavassa kokoonpanossa.

– Mietin ennen City-peliä, että Shaw’n tuoma fyysisyys ja peliäly auttavat meitä vastustajan pysäyttämisessä. Tämä oli täysin taktinen päätös. Me lähestymme jokaista ottelua eri tavalla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga