Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle jättimäinen takaisku loppuhetkillä: “Heitimme kaksi pistettä menemään”

David de Gea
AOP

Crystal Palace ja Manchester United tasasivat pisteet Selhurst Parkilla keskiviikkona. Vierasjoukkue ManU oli varsinkin avausjaksolla selkeästi kuskin paikalla, mutta joutui lopulta pettymään Palacen tultua tasoihin ottelun viime hetkillä.

Hyvässä vireessä talvitauon jälkeen ollut ManU lähti selvänä ennakkosuosikkina keskiviikon otteluun Crystal Palacea vastaan. United olikin kuskin paikalla ensimmäisellä nelivitosella. Bruno Fernandes vastasi avausmaalista 44. peliminuutilla.

Toisella jaksolla puntit tasoittuivat huomattavasti ja isännät pääsivät peliin mukaan. Palace sai luotua hyviä pallonhallintajaksoja ManU:n nostaessa jalkaa kaasulta. Vieraiden passiivisuus kostautui lopussa, kun Michael Olise jysäytti komean vapaapotkun David de Gean selän taakse.

Espanjalaismolari oli viimeisen vihellyksen jälkeen erittäin pettynyt ottelun lopputulokseen.

– Tämä tuntuu pahalta etenkin sen takia, että päästimme maalin aivan lopussa. Ollakseni kuitenkin täysin rehellinen heidän tasoituksensa oli täysin ansaittu.

– Pelasimme ensimmäisellä jaksolla hyvin ja loimme paljon tilanteita. Menetimme pelin hallinnan toisella puoliajalla. Sorruimme helppoihin pallonmenetyksiin kriittisillä alueilla ja teimme liikaa rikkeitä.

– He olivat vaarallisia erikoistilanteissa ja onnistuivat lopulta tekemään tasoituksen. Heitimme kaksi pistettä menemään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga