Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan VPS nappasi kaksi liigakentiltä tuttua ulkomaalaisvahvistusta riveihinsä

Sávio Roberto keskikenttäpelaaja VPS
AOP

Veikkausliigan VPS on vahvistanut rivejään kahdella pelaajalla maalivahti Jonathan Viscosin ja keskikenttämies Sávio Roberton solmittua sopimukset.

Sekä maalivahti Jonathan Viscosin että keskikenttäpelaaja Sávio Roberton sopimukset kattavat kauden 2023. Kaksikon saapumisesta Vaasaan ehdittiin vasta kertoa, joten varsinaisesta testijaksosta ei ollut kyse, vaan nimet sopimuspapereihin piirrettiin nopeasti. Kumpikin pelaaja on aiemminkin pelannut Veikkausliigassa, joten taidot ovat tiedossa.

31-vuotias kanadalainen Viscosi siirtyi Suomen kentille ensi kertaa kaudelle 2017 Ykkösessä pelanneen TPS:n riveihin. Viscosi pelasi TPS:ssa seuraavalla kaudella myös Veikkausliigassa kaikkiaan 32 ottelua. Nyt edessä on paluu Suomeen USA:ssa ja Ruotsissa pelattujen kausien jälkeen. Viime kaudella mies pelasi Ruotsin Superettanissa Dalkurd FF:ssä yhteensä 18 ottelua.

26-vuotias brasilialainen Roberto tuli Suomeen ja HIFK:n riveihin viime kaudella. Veikkausliiga-otteluita hänelle kertyi 11 ja niissä hän viimeisteli yhden maalin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat