Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal lähellä todellista jättihankintaa

Leandro Trossard Belgian paidassa.
AOP

Lähteet kertovat, että Leandro Trossard on erittäin lähellä siirtymistä Arsenaliin. Brightonin belgialaistaituri on ajautunut huonoihin väleihin joukkueen valmentajan, Roberto de Zerbin, kanssa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Leandro Trossardin lähtöä Amex Stadiumilta on pidetty vain ajan kysymyksenä.

Belgialaisväkkärä kuului joukkueensa avainpelaajiin Graham Potterin aikakaudella. Englantilaiskoutsin lähdettyä Chelseaan asiat ovat kuitenkin mutkistuneet Trossardin kannalta.

Potterin Seuraajaksi valittu Roberto De Zerbi ei kuulu Trossardin suurimpiin ihailijoihin ja on pudottanut tämän penkille. Trossard ei ole pelannut kuluvan kaleterivuoden aikana otteluakaan, joka kertoo hänen asemastaan joukkueessa.

Miehen on kerrattu myös riitaantuneen joidenkin joukkueen pelaajien kanssa, joten siirto muualle saattaisi olla kaikkein paras ratkaisu.

Trossard on äärettömän taitava pelaaja, joka pystyy operoimaan laitalinkkinä, keskikentän keskustassa tai kymppipaikalla. Hän oli huikeassa iskussa alkukaudella ja ehti iskeä ennen penkitystään 7 maalia ja kolme maalisyöttöä.

Mies on pelannut toistaiseksi Belgian A-maajoukkueessa 24 ottelua, joissa on syntynyt viisi osumaa.

Myös Tottenham Hotspurin ja Chelsean on uutisoitu olleen Trossardin kintereillä, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että pelaaja on matkalla Emiratesille.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset