Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Barca-ikoni vaihtamassa maisemaa – Nämä miehet ovat Xavin hankintalistalla

Sergio Busquets
AOP

FC Barcelona on todennäköisesti päästämässä Sergio Busquetsin lähtemään tämän kauden jälkeen. Miehelle on kaavailtu mediassa korvaajaa jo pidemmän aikaa ja esiin on noussut muutamia eri nimiä. Viimeisimpänä Camp Noulle ollaan oltu tuomassa Marcelo Brozovicia ja Dani Parejoa.

Sergio Busquetsin ura FC Barcelonassa näyttää olevan tulossa päätökseen. 18-vuoden ajan Barcaa edustaneen Busquetsin pahvi on päättymässä kesällä, eikä jatkosopimuksen syntyminen vaikuta tällä hetkellä todennäköiseltä.

Blaugranalla on miehistössään muun muassa Frenkie de Jong, joka pystyy operoimaan samalla pelipaikalla kuin Busquets, mutta hollantilaisen tulevaisuus Camp Noulla on niin ikään hämärän peitossa.

Mediassa on esitetty useita pelaajia Busquetsin mahdolliseksi korvaajaksi ja viimeisimpänä esiin on noussut Marcelo Brozovicin ja Dani Parejon nimet.

Inter Milanin työmyyrä Brozovic on lähteiden mukaan erittäin kiinnostunut siirtymään La Ligan jättiseuran paitaan. Miehen nykyinen sopimus on umpeutumassa vuonna 2026, mutta kroatialaisen on uutisoitu haaveilevan maisemanvaihdokseta tätä aiemmin.

La Liga-konkari Parejo on ollut tälläkin kaudella yksi Villarrealin avainpelaajista. Pallovarma espanjalainen sopeutuisi todennäköisesti hyvin Xavin suosimaan pelisysteemiin.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset