Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea edelleen West Hamin tähden kintereillä: “Heidän olisi pitänyt tehdä kaupat jo eilen”

Declan Rice
AOP

Entinen Chelsea-pelaaja Gus Poyet on sitä mieltä, että Declan Rice olisi oikea ratkaisu Bluesin ongelmiin. Lontoolaiset ovat tuskailleet tällä kaudella pelinsä kanssa, ja etenkin keskikenttä on aiheuttanut harmaita hiuksia manageri Graham Potterille.

Chelsea on havitellut entistä akatemiapelaajaansa Declan Ricea,24, jo hyvän tovin. Englannin maajoukkuemies on nuoresta iästään huolimatta kuulunut Valioliigan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon jo useamman kauden ajan.

West Hamin manageri, David Moyes, totesi aiemmin, että Rice ei ole kaupalla ilman tähtitieteellistä siirtokorvausta ja kertoi toivovansa kipparin jatkava Lontoon olympiastadionilla. Mitään ei olla kuitenkaan suljettu pois ja Ricen sopimustilanne puhuttaa runsaasti brittimediassa.

Entinen valioliigapelaaja, Gus Poyet, uskoo, että Rice olisi nappihankinta sinisiltä Stamford Bridgelle.

– Uskon, että Chelsea on halunnut katsoa N’Golo Kanten tilanteen loppuun asti. Jos olisin heidän asemassaan, hankkisin Ricen välittömästi. Oikeastaan heidän olisi pitänyt tehdä kaupat jo eilen.

– Kanten poissaolo vaikuttaa Chelsean pelaamiseen massiivisella tavalla. Terveenä ollessaan hän on mielestäni maailman paras puolustava keskikenttäpelaaja. Rice pystyisi täyttämään hänen jättämän aukon.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset