Manchester City ja Tottenham järjestivät hurjan näytöksen: “Olemme kaukana siitä joukkueesta, joka olimme aiemmin”

Pep Guardiola

Manchester City ja Tottenham järjestivät melkoisen näytöksen Valioliigassa torstaina. Tottenham oli jo 2-0 johdossa, mutta City nousi toisella puoliajalla rinnalle ja ohi. Pep Guardiola iloitsi voitosta, mutta kritisoi omiensa asennetta.

Tottenham sai loistavan alun Manchester Cityä vastaan Etihadilla. Dejan Kulusevski avasi maalihanat 44. peliminuutilla. Hetkeä myöhemmin Emerson Royal puski irtopallon Cityn verkkoon, joten puoliajalle siirryttiin vieraiden 2-0 johdossa.

Isännät tulivat toiselle nelivitoselle pyörremyrskyn lailla. Julian Alvarez kavensi kuuden minuutin jälkeen. Valioliigan maalipörssin kärkinimi Erling Haaland toi taivaansiniset tasoihin kaksi minuuttia myöhemmin.

Huikeassa vireessä viime aikoina ollut Riyad Mahrez sinetöi ottelun loppulukemat kahdella maalillaan, jonka myötä pisteet jäivät Etihadille. Pep Guardiola kertoi voiton maistuvan hyvältä, mutta kritisoi pelaajiensa asennetta.

– En voi väittää, ettemmekö olisi onnellisia kolmesta pisteestä. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että olemme kaukana siitä joukkueesta, joka olimme aiemmin.

– Kyse ei ole niinkään pelillisistä tekijöistä, vaan enemmänkin henkisen puolen asioista. Meiltä puuttuu tällä hetkellä kilpailullisuutta. Olimme tänään onnekkaita, mutta jos emme ryhdistäydy tulemme menettämään pisteitä jatkossa.

Lähde: 90min