Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa todellinen hegemoniaottelu sunnuntaina: ManU matkaa Emiratesille: “On selvää, että haaste on valtava”

Erik ten Hag
AOP

Valioliigassa nähdään sunnuntaina kutkuttavan jännittävä kohtaaminen, kun Arsenal ja Manchester United ottavat toisistaan mittaa. Unitedilla on edessään haastava tehtävä, jota Casemiron puuttuminen hankaloittaa entisestään.

Sarjakärki Arsenal saa sunnuntaina vieraita Manchesteristä, kun vahvavireinen United saapuu Emiratesille.

Kotijoukkue on ollut toistaiseksi valioliigakauden vakuuttavin joukkue. Mikel Artetan ryhmän pelaaminen on toiminut lähes saumattomasti myös maajoukkuetauon jälkeen. Gunners on pelannut 18 ottelua, joista se on voittanut 15. Kahden tasapelin lisäksi tilillä on vain yksi tappio, joka tuli juurikin ManU:a vastaan syyskuussa.

Vierasjoukkue United menetti edellisessä ottelussaan voiton viime hetkillä Crystal Palacea vastaan. Joukkueen kuntopuntari osoittaa kuitenkin vahvasti ylöspäin ja Palace-tasurin lisäksi MM-tauon jälkeen vyölle on kertynyt vain voittoja.

Punapaidat kokivat Palace-ottelussa myös toisen takaiskun, kun Casemiron varoitustili täyttyi. Korkealla tasolla pelanneen brasilialaisen puuttuminen on valtava menetys ManU:lle, mutta joukkueen manageri, Erik ten Hag, uskoo silti omiensa mahdollisuuksiin sunnuntaina.

– Voitimme viimeksi Arsenalin ilman Casemiroa, joten meidän täytyy toistaa temppumme. On selvää, että haaste on valtava, sillä Arsenal pelaa loistavaa kautta. He ovat ansaitusti sarjakärjessä, mutta tulemme tekemään kaikkemme kolmen pisteen eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga