Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean jättikaappauksella vaikea alku uudessa seurassaan: “On täysin luonnollista, että tuollaiset asiat vaikuttavat pelaajiin”

Marc Cucurella
AOP

Marc Cucurella saapui Chelseaan kesällä valtavalla sopimuksella. Espanjalaisen otteet Stamford Bridgellä ovat kuitenkin jättäneet runsaasti toivomisen varaa. Bluesin manageri, Graham Potter, uskoo, että puolustajan vaikeudet johtuvat kentän ulkopuolisista asioista.

Brightonissa upeita otteita esittänyt Marc Cucurella oli pitkään siirtohuhujen ympäröimänä ennen siirtymistään Chelseaan. Espanjalaispakin perässä oli muitakin Valioliigan huippuseuroja, mutta lontoolaiset veivät lopulta pisimmän korren.

Cucurella kiinnitettiin Stamford Bridgelle valtavalla 65 miljoonan euron sopimuksella, joka kestää vuoteen 2028 asti. Puolustaja ei ole pystynyt vakuuttamaan uudessa työympäristössään ja hänen suoristustasonsa on ailahdellut runsaasti.

Miehen kanssa jo Brightonissa yhteistyötä tehnyt Graham Potter epäilee, että Cucurellan vaikeudet selittyvät siviilipuolen asiolla.

– Siirtyminen Chelseaan on ollut suuri muutos Cucurellalle, Potter kertoo.

– Kyseessä on kuitenkin monen asian summa. Hänellä on ollut vaikeuksia kentän ulkopuolisten asioiden kanssa, eikä hänen perhetilanteensa ole ollut helpoimmasta päästä.

– On täysin luonnollista, että tuollaiset asiat vaikuttavat pelaajiin. Se tuntuu joskus unohtuvan tätä lajia seuraavilta ihmisiltä. Tunnen Marcin erittäin hyvin ja tiedän, että kyseessä on huippupelaaja.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga