Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Steven Gerrard valmis lentämään Saksaan neuvottelemaan supertähden siirrosta Anfieldille

Borussia Dortmundin Jude Bellingham
AOP

Liverpool on edelleen yksi niistä seuroista, jotka tavoittelevat Borussia Dortmundin supertähti Jude Bellinghamia. Teinitähden tulevaisuus on edelleen mysteeri, mutta hänen siirtoaan isompiin ympyröihin pidetään vain ajan kysymyksenä.

Vaikeaa kautta pelaava Liverpool on tuskaillut tällä kaudella pelinsä kanssa toden teolla. Onnistumisia on seurannut usein täysi mahalasku ja joukkueen itseluottamus näyttää olevan kateissa.

Jürgen Kloppin miehistö on hävinnyt keskikentän kamppaulut lähes järjestään ja tämä onkin asia, johon saksalaiskoutsi haluaa tehdä muutoksen. Pool on ollut jo pidemmän aikaa Dortmundin Jude Bellighamin kintereillä, mutta toistaiseksi asiassa ei olla edetty.

Dortumundin kerrotaan pyytävän pelaajastaan peräti 150 miljoonan punnan siirtokorvausta, joka varmasti rajoittaa useimpien hänestä kiinnostuneiden seurojen ostohaluja.

Poolin raportoidaan kuitenkin edelleen pitävän Bellinghamia ensi kesän ykköskohteenaan. Seuralegenda Steven Gerrardin uutisoidaan olevan valmis lentämään milloin tahansa Dortmundiin neuvottelemaan kaupoista.

Kilpailu tulee kuitenkin olemaan kovaa, sillä myös ainakin Real Madrid on edelleen Bellinghamin kintereillä. Gerrard saakin tehdä kaikkensa saadakseen Bellinghamin vakuuttuneeksi siirtymään Anfieldille.

Paljon tulee riippumaan siitä, missä liigassa Bellingham mieluiten näkee itsensä pelaamassa.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset