Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Everton vahvistumassa La Liga-hyökkääjällä: Fabrizio Romanolta siunaus

Arnaut Danjuma
AOP

Evertonin kerrotaan olevan lähellä Arnaut Danjuman hankkimista Villarrealista. Hyökkääjän uskotaan saapuvan Goodison Parkille lainasopimuksen turvin, johon ei ole sisällytetty osto-optiota.

Useimmiten siirtoasioista hyvin perillä oleva Fabrizio Romano kertoo, että Arnaut Danjuman siirtymisen Villarrealista Evertoniin olevan vain viimeistelyä vailla.

Italialaisen siirtogurun mukaan Danjuman on määrä suorittaa lauantain seuran lääkärintarkastus, jonka jälkeen asiasta tulee virallista.

Hollantilaiskärjen sopimuksen uutisoidaan olevan loppukauden mittainen, eikä pahviin ole lisätty osto-optiota. Danjuma on pelannut brittikentillä aiemmin edustettuaan AFC Bournemouthia vuosina 2019-2021, joten hänen uskotaan sopeutuvan nopeasti uuteen ympäristöönsä.

Everton on tuskaillut toden teolla maalinteon kanssa tällä kaudella ja iskenyt kaikissa pelaamissaan valioliigaotteluissa vain viisitoista osumaa. Vaikeaa kautta pelaava Toffees on valahtanut jälleen sarjan häntäpäähän ja Frank Lampardin miehistö saattaa olla todellisessa vaarassa pudota sarjatasoa alemmas.

Danjuma oli viime kaudella hyvässä iskussa tehtyään 15 maalia Villarrealille. Tällä kaudella tahti on ollut hiljaisempi miehen osuttuan La Ligassa vain kaksi kertaa.

Mies onkin pudonnut joukkkueen nokkimisjärjestyksessä alaspäin ja seuran on kerrottu jo pidemmän aikaa olevan valmis päästämään hänet lähtemään.

Lähde: TheHardTackle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga