Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool ja Chelsea nyhjäsivät maalittoman tasapelin: Superlupaus debytoi Bluesin paidassa

Liverpool vs Chelsea
AOP

Liverpool ja Chelsea kohtasivat valioliigalauantain ensimmäisessä ottelussa Anfieldillä. Molemmilla joukkueilla oli omat tilaisuutensa, mutta lopulta pisteet jaettiin maalittoman tasapelin myötä.

Vierasjoukkue Chelsea sai pallon Liverpoolin verkkoon heti kolmannella peliminuutilla, mutta Kai Havertzin osuma tuomittiin paitsioksi. Sinisillä oli tämän jälkeen pari hyvää tekopaikkaa, mutta isäntien maalia vartioinut Alisson otti pari hyvää koppia.

Isännät pääsivät otteluun mukaan pikkuhiljaa ja saivat pelistä hieman otetta, mutta huippupaikat jäivät vähiin. Pool aloitti toisen jakson hyvin ja superhankinta Cody Gakpolle siunaantui pari kelvollista tonttia. Miehen ruuti oli kuitenkin märkää, joten Chelsean maali säilyi koskemattomana.

Bluesin peli sai uutta virtaa Mykhaylo Mudrykin tultua kentällä. Ukrainalainen superlupaus esiintyi pirteästi debyytissään ja teki hyviä juoksuja linjan taakse.

Mudryk loi uhkaa Poolin boksin tuntumassa ja pääsi omasta miehestään ohi muutamaan otteeseen. Otteista paistoi kuitenkin lievä hermostuneisuus, jonka myötä viimeiset ratkaisut olivat hieman hätäisiä.

Kaiken kaikkiaan ottelu jätti hieman valjun kuvan molempien seurojen pelaamisesta. Kummankin otteista puuttuu yhtenäisyyttä ja punainen lanka tuntuu olevan kateissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga