Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Juventus tarjonnut tähtihyökkääjäänsä ManU:lle

Dusan Vlahovic
AOP

Juventuksen kerrotaan olevan valmis tekemään kauppaa Dusan Vlahovicilla. Superlahjakas serbialainen saapui Torinoon viime vuoden tammikuussa, mutta hänen uskotaan olevan lähellä siirtymistä muihin maisemiin.

Juventus on ollut viimeaikoina uutisissa negatiivisten asioiden johdosta. Seuran todettiin toimineen epärehellisesti pelaajakauppojen yhteydessä ja vääristelleen asiakirjoja, jonka myötä joukkue menetti 15 pistettä Serie A:ssa.

Usealle johtoportaassa toimineelle henkilölle määrättiin erilaisia sanktioita. Muun muassa entinen toimitusjohtaja Andrea Agnelli ja varatoimitusjohtaja Pavel Nedved erosivat jo viime vuoden puolella syytösten tultua julki.

Juventus aloitti kautensa erittäin heikosti, mutta käyrä oli nousujohdanteinen aina viimeviikkoiseen Napoli-tappioon asti. Pistemenetysten myötä Juve on valahtanut Serie A:n 10:lle sijalle, joten europelit ovat näillä näkymin jäämässä haaveeksi ensi kaudella.

Bianconerin kerrotaan valittavan päätöksestä, joten lähipäivät näyttävät muuttuuko tilanne. Joukkueen uutisoidaan olevan valmis päästämään irti Dusan Vlahovicista, joka kielii siitä, että luotto valitusprosessiin ei välttämättä ole kovinkaan korkealla.

Myös pelaajan itsensä kerrotaan haluavan pelata tulevalla sesongilla Mestarien liigaa ja olevan avoin maisemanvaihdokselle.

Serbialaista on tarjottu viimeisten tietojen mukaan ainakin Manchester Unitedille. ManU hankki tammikuussa jo yhden keskushyökkääjän, kun Wout Weghorst matkasi Old Traffoldille, joten siirron todennäköisyys on täysin arvailujen varassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset