Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan Haka hankki nuoren lupaavan laitapuolustajan

Ryan Mahuta laitapuolustaja FC Haka
AOP

FC Haka ja 20-vuotias Ryan Mahuta ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen. Vasemmalla laidalla viihtyvä ja erinomaisen vasemman jalan omaava puolustaja edusti viime kaudet turkulaista FC Interiä.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainion mukaan puolustaja Ryan Mahuta jäi positiivisesti mieleen viime kauden kohtaamisista Interiä vastaan.

– Nuori potentiaalinen pelaaja, jonka vahvuudet ovat hyökkäyspelaamisessa ja kiva saada asiat maalin tässä vaiheessa, niin on aikaa työstää ja kehittää häntä kokonaisvaltaisesti. Ryan on iloinen ja avoin persoona, eli sopii erinomaisesti meille, Tainio huomauttaa.

Sopimus Hakan kanssa syntyi koeajan näyttöjen kautta. Mahuta itse on tyytyväinen uuteen sopimukseen ja myös seura, sekä joukkuekaverit ovat tehneet jo vaikutuksen.

– Treenasin muutaman päivän jengin mukana ja moni asia teki vaikutuksen. Ehkä suurimpana joukkuehenki ja valmennus, Mahuta mainitsee.

Vaikka pelaajalla itsellään on henkilökohtaisesti palava halu kehittyä pelaajana, niin usko myös siihen, että sitä kautta joukkue menestyy, on kova.

– Totta kai minulla on omat tavoitteeni, mutta jokainen minuutti pitää ansaita. Haluan saada mahdollisimman paljon minuutteja ja sitä kautta koetan kaikin tavoin auttaa joukkuetta voittamaan ja menestymään.

– Omat odotukset ovat totta kai kehittyä ja saada vastuuta. Joukkueena uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet taistella mitaleista.

Viime kaudella Mahuta edusti Interiä yhteensä 11 Liigacup- ja Veikkausliiga-ottelussa, mutta jäi tehopisteittä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset