Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n laitapakki tekemässä uutta nousua: “Palacea vastaan yksi parhaista pelaajistamme”

Aaron Wan-Bissaka
AOP

Manchester Unitedin laitapuolustajan, Aaron Wan-Bissakan, odotettiin olevan yksi tammikuun siirtoikkunan ensimmäisistä lähtijöistä. Toisin on kuitenkin käynyt ja englantilainen on noussut takaisin joukkueensa avauskokoonpanoon Diogo Dalotin loukkaantumisen myötä.

Aaron Wan-Bissakan pelien Old Traffordilla uskottiin jo olevan pelattu. Englantilaispakki putosi Unitedin hierarkiassa pikkuhiljaa alaspäin Diogo Dalotin loistavan pelivireen johdosta.

Aiemmin suurta vastuuta nauttinut englantilainen joutuikin yhtäkkiä penkkimiehen rooliin ja hänen paluutaan Crystal Palaceen pidettiin jo selviönä. Toisin on kuitenkin käynyt ja Dalotin loukkaantumisen myötä Wan-Bissaka on noussut kaikessa hiljaisuudessa takaisin avauksen mieheksi.

Englantilainen käytännössä pelasti Unitedille pisteen keskiviikkona Palacea vastaan pysäyttäessään Wilfried Zahan huikealla liukutaklauksella.

ManU:n päävalmentaja, Erik ten Hag, kertoo Wan-Bissakan nousujohteisen pelivireen taustoista.

– Hän on edistynyt hyvin kauden alusta lähtien. Hänellä oli aiemmin vaikeaa, koska hän ei ollut loukkaantumisen jälkeen täydessä kunnossa. Sanoisin, että maajoukkuetauon aikana asiat alkoivat muuttua hänen kohdallaan.

– Hän teki rajusti töitä kuntoutumisensa eteen ja esiintyi edukseen tauon aikaisilla harjoitusleireillä. Mielestäni hän oli Palacea vastaan yksi parhaimmista pelaajistamme.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga