Arsenal voittoon hurjan trillerin jälkeen – Avausmaalinsa ManU:n paidassa tehnyt maailmanmestari: “Meidän täytyy oppia tästä”

Lisandro Martinez

Arsenal ja Manchester United iskivät yhteen Valioliigan sunnuntain herkkupalassa. Runsaasti etukäteen hehkutettu ottelu ei jättänytkään ketään kylmäksi ja loppulukemat kirjattiin jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2 lontoolaisten hyväksi.

Manchester United sai räjähtävän lähdön Arsenalia vastaan ja Marcus Rashford niittasi vieraat johtoon 17. minuutin kohdalla upealla osumallaan. Kotijoukkue tasoitti kuitenkin vain hetkeä myöhemmin, kun Eddie Nketiah jäi täysin vapaaksi rangaistusalueella ja puski pallon pömpeliin.

Ensimmäinen jakso päättyi 1-1 lukemissa, mutta toisella puolikkaalla riitti tapahtumia. Bukayo Saka vei isännät johtoon 53. peliminuutilla, mutta vieraiden Lisandro Martinez kuittasi nopeasti.

Ottelu oli jo päättymässä tasalukemiin, mutta Nketiah kruunasi viimeisellä minuutilla iltapuhteensa, jonka myötä kolme pistettä jäivät Emiratesille.

Ensimmäisen maalinsa ManU:n paidassa tehnyt Martinez oli pettynyt tappioon, mutta kertoi joukkueen aikovan kääntää katseet nopeasti kohti tulevaa.

– Halusimme todella paljon voittaa, joten totta kai tämä on kova pettymys. Mielestäni meillä oli kaikki mahdollisuudet kolmeen pisteeseen, mutta emme tehneet pieniä asioita riittävän hyvin.

– Olemme kuitenkin vahvoja ja meidän on jatkettava taistelua. Meidän täytyy oppia tästä ja voittaa seuraava pelimme.