Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Valioliiga

ManU-tähti vastaa saamaansa kritiikkiin: “Olen tottunut siihen, että ympärilläni riittää puhetta”

David de Gea
AOP

Manchester Unitedin monivuotinen ykkösmaalivahti, David de Gea, on osoittanut tällä kaudella jälleen tasonsa. Espanjalainen on saanut vuosien aikana rajuakin kritiikkiä, mutta kertoo nyt, ettei välitä siitä, mitä ympärillä puhutaan.

David de Gean sopimustilanteeseen ei ole edelleenkään tullut muutosta. Vuodesta 2011 lähtien Manchester Unitedia edustanut veräjänvartija on jäämässä kesällä ilman diiliä nykyisten tietojen valossa.

De Gea on moneen otteeseen todennut, että haluasi päättää uransa Old Traffordilla ja kertonut olevansa valmis pudottamaan palkkaansa jatkosopimuksen syntymisen eteen. Red Devils-molari on tällä hetkellä yksi punaisten parhaiten palkatuista pelaajista.

De Gea on esiintynyt tällä kaudella edukseen ja ottanut tärkeitä koppeja Unitedin maalilla. Crystal Palace-ottelussa sattunut pieni haparointi kirvoitti kuitenkin kritiikkiä, johon mies on vuosien varrella joutunut tottumaan.

– Olen osoittanut tasoni jo useiden vuosien ajan, joten minun ei tarvitse todistella kenellekkään mitään, de Gea lataa.

– Olen tottunut siihen, että ympärilläni riittää puhetta. Ainoa asia johon kuitenkin keskityn on mahdollisimman hyvin pelaaminen tämän joukkueen eteen. Lopulta vain sillä on merkitystä.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga