Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Barca-hyökkääjä siirtyy kilpailijan riveihin: “Kaikkien kannalta paras ratkaisu”

Memphis Depay
AOP

FC Barcelonan Memphis Depay päätti pakata laukkunsa ja siirtyä Atletico Madridin riveihin. Barcan manageri Xavi Hernandez toivoi aiemmin julkisesti, että hollantilainen olisi jäänyt Camp Noulle, mutta uskoo, että lopulta siirto oli kaikkien parhaaksi.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Memphis Depay jätti FC Barcelonan taakseen ja siirtyi kaksi ja puolivuotisella sopimuksella Atletico Madridin riveihin.

Hollannin maajoukkuemiehen markkina-arvo on suorastaan romahtanut viimevuosina, joten Colchoneros sai hänet hankittua vain kolmella miljoonalla eurolla.

Entisen superlupausken kehityskäyrä on kääntynyt jyrkkään laskuun, eikä unelmasiirto Camp Noulle pystynyt elvyttämään hyökkääjän uraa.

Depay jäi todella pieneen rooliin Kataloniassa ja vaikka Barcan manageri, Xavi, kertoi medialle toivovansa pelaajan jäävään hän päätti tarttua Atleticon tarjoukseen.

Xavi kertoo nyt mietteitään Depayn siirron saatua sinettinsä.

– Depay pyysi siirtoa saatuaan Atleticon tarjouksen. Hän tuli juttelemaan minun kanssani ja kertoi, ettei tuntenut oloaan hyväksi täällä ja toivoi voivansa jälleen nauttia pelaamisesta.

– Mielestäni tämä lopputulos oli loppujen lopuksi kaikkien kannalta paras ratkaisu. Pidämme silmämme avoinna uusien vahvistuksien toivossa, mutta emme aio panikoida.

Lähde: Football Espana

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset