Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan KTP hankki kreikkalaista laituriosaamista

Georgios Manthatis laitahyökkääjä KTP
AOP

Veikkausliigassa pelaava KTP on solminut vuoden mittaisen lainasopimuksen oikealla laidalla viihtyvän Georgios Manthatiksen kanssa. 25-vuotias kreikkalainen siirtyy Kotkaan kreikkalaisseura Athens Kallithea FC:n riveistä.

KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo seuran tiedotteessa siirron taustoista.

– Italian Serie B -seura Venezian kautta tuli vinkki pelaajasta ja saimme myös heidän kauttaan kontaktin Kreikan Super League 2:ssa pelaavan Athens Kallithea FC:n kanssa, jonka jälkeen asiat etenivät nopeasti ja pääsimme sopuun lainan ehdoista. Georgios Manthatis on meille iso apu, sillä olemme jo pidemmän aikaa etsineet hänen tyylistään wingbackia oikealla laidalle.

Manthatis on pelannut urallaan muun muassa Kreikan suurseura Olympiakosissa. Kreikan juniorimaajoukkueissa hän edusti maataan kaikkiaan 35 ottelussa tehden näissä seitsemän maalia.

Ikävalko kuvailee uutta hankintaa nopeaksi, tekniseksi ja pelaajaksi, joka pystyy haastamaan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Tarvittaessa Manthatis voi pelaa myös oikeana laitapuolustajana tai -hyökkääjänä.

– Pääsimme sopimukseen nopeasti, kun molempien intressit kohtasivat. Manthatis liittyy joukkueen vahvuuteen tammikuun lopussa, Ikävalko sanoo.

Tällä kaudella Manthatis on pelannut Kallithean riveissä Super League 2:ssa ja Kreikan cupissa yhteensä kuusi ottelua ja on antanut yhden maalisyötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat