Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Tottenham edelleen Serie A-taiturin perässä: Päästäänkö siirrosta yhteisymmärrykseen?

Nicolo Zaniolo
AOP

Tottenham Hotspurin kerrotaan olevan askeleen lähempänä Nicolo Zaniolon hankintaa. Italialainen on ollut lähtökuopissa jo pitkään, mutta on edelleen AS Roman sopimuspelaaja.

Tottenhamin kerrotaan havittelevan vahvistuksia riveihinsä. Spurs oli alkukaudella vahvassa vireessä, mutta talvitauon jälkeen lontoolaiset ovat tuskailleet pelinsä kanssa.

Antonio Conten suojatit ovat hävinneet kaksi edellistä otteluaan ja varsinkin Manchester Cityä vastaan tapahtunut 2-0 johtoaseman menettäminen kismittää valkopaitojen seurajohtoa.

Conten kerrotaan iskeneen silmänsä AS Roman Nicolo Zanioloon, joka haluaa huhujen mukaan vaihtaa maisemaa. Spurs on ollut jo pidemmän aikaa taitavan italialaisen perässä, jota on linkitetty niin ikään myös West Hamiin ja Leeds Unitediin.

Viimeisten tietojen mukaan Tottenham on alustavasti kiinnostunut hankkimaan Zaniolon lainalle, mutta Roman ensisijainen tavoite on päästää hänet muihin maisemiin pysyvällä siirrolla. Spursin uskotaan olevan valmis lisäämään lainasopimukseen osto-option, mutta vain tiettyjen ehtojen täyttessä.

Tällä hetkellä seurojen näkemykset tuntuvat olevan suhteellisen kaukana toisistaan, mutta kaikki on mahdollista vielä lähipäivien aikana. Conte on useaan otteeseen peräänkuuluttanut pelaajamateriaalin tärkeyttä ja Zaniolo saattaisi olla hänen palettinsa puuttuva palanen.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset