Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean puolustaja nosti esiin Liverpool-tasurin positiiviset puolet: “Tärkeintä on kuitenkin se…”

Marc Cucurella
AOP

Marc Cucurella palasi neljän ottelun tauon jälkeen Chelsean avauskokoonpanoon lauantaina, kun Blues kohtasi Liverpoolin Anfieldillä. Espanjalainen kertoi 0-0 tasapeliin päättyneen kamppailun jälkeen mielipiteensä oman joukkueensa otteista.

Lauantaina nähty Liverpoolin ja Chelsean välinen kamppailu ei jättänyt jälkipolville juurikaan kerrottavaa. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan muutaman tilanteen, mutta todelliset huippupaikat loistivat lähestulkoon täysin poissaolollaan.

Liverpool oli jäänyt edellisen kerran maaleitta kotonaan vuoden 2021 maaliskuussa, joten tässä mielessä Chelsea voi olla omaan peliinsä tyytyväinen.

Bluesin puolustaja, Marc Cucurella, teki paluun avauskokoonpanoon pienen tauon jälkeen. Espanjalaispakki kertoi mietteitään omiensa suorituksesta Anfieldillä.

– Se, että pidimme oman maalimme puhtaana on todella tärkeää ja antaa meille itseluottamusta jatkoa ajatellen. Emme pystyneet tekemään maalia, mutta mielestäni pelasimme hyvin yhteen joukkueena.

– Loimme riittävästi paikkoja yhden maalin tekemiseen, mutta tällä kertaa se jäi syntymättä. Tärkeintä on kuitenkin se, että puhalsimme yhteen hiileen koko joukkueen voimin.

– Anfieldillä pelaaminen on aina haastavaa, mutta me osoitimme todella suurta luonnetta ja teimme rajusti töitä toistemme eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga