Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut sarjat

Veikkausliigan IFK Mariehamn naarasi kaksi nuorta afrikkalaispelaajaa

IFK Mariehamn Wiklöf Holding Arena
AOP

Veikkausliiga-kauteen valmistautuva IFK Mariehamn on hankkinut kaksi nuorta pelaajaa Ghanasta vahvistamaan hyökkäystään ja keskikenttäänsä.

Vuonna 2004 syntynyt hyökkääjä Emmanuel Boahen ja vuonna 2002 syntynyt keskikenttäpelaaja Hussein Usman Suleman ovat kumpikin allekirjoittaneet 2+1-vuotiset sopimukset seuraoptioilla Veikkausliiga-joukkue IFK Mariehamnin kanssa.

Molemmat pelaajat ovat kotoisin Ghanasta ja pelasivat viime kaudella Nkoranza Warriors SC:ssä Ghanan Division Onessa, johon heidät lainattiin akatemiaseura Nsawam Skyboomista.

Boahen on nuori hyökkääjä, joka on pelannut Ghanan U17- ja U20-maajoukkueissa, kun taas Suleman on puolustava keskikenttäpelaaja, joka voi pelata myös keskuspuolustajana.

Sekä Boahenia että Sulemania on tutkittu etukäteen Ghanassa paikan päällä olevien kontaktien ja videotallenteiden avulla. Siirto- ja sopimusneuvotteluja on käyty syksyllä 2022, mutta oleskelulupien saaminen valmiiksi on kestänyt pitkään, jotta he ovat voineet matkustaa Suomeen.

– Olen erittäin iloinen saadessani tulla tänne IFK Mariehamniin. Kiitän Jumalaa, että minulle on annettu tämä mahdollisuus, ja olen erittäin innokas tapaamaan kaikki joukkuetoverini ja aloittamaan harjoittelun joukkueen kanssa, Boahen hehkuttaa.

– Olen myös erittäin iloinen, että saan pelata IFK Mariehamnissa ja että minulle on annettu mahdollisuus tulla tänne, Suleman jatkaa.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattson on iloinen uusista hankinnoista.

– He ovat nuoria lupaavia pelaajia, joilla on vankka jalkapallotausta Ghanan hyvästä jalkapallosta. Emmanuel on hyökkääjä, kun taas Suleman on keskikenttäpelaaja. Olemme iloisia, että olemme nyt saaneet heidät Ahvenanmaalle ja että he voivat liittyä joukkueeseen jo torstain harjoituksiin.

Joukkueenrakennus on hyvällä mallilla

Boahenin ja Sulemanin sopimusten myötä joukkue koostuu nyt 20 pelaajasta. Tiedotteen mukaan IFK Mariehamnin alustava suunnitelma on, että joukkue koostuu 23-24 pelaajasta alkavalla liigakaudella. Seurajohtaja Mattson kertoo tiedotteessa, että seurassa työskennellään parhaillaan viimeisten käynnissä olevien keskustelujen saattamiseksi päätökseen viime kauden pelaajien kanssa.

Keskustelujen tuloksesta riippuen joukkuetta täydennetään muutamalla lisänimellä.

– Alamme olla lähempänä lopullista joukkuetta, johon haluamme osallistua tämän vuoden liigakauden valmisteluihin. Hieman riippuen viimeisistä avoimista keskusteluista viime vuoden joukkueen pelaajien kanssa, joukkuetta täydennetään vielä muutamalla uudella hankinnalla.

– Olemme kuitenkin ajallisesti todella hyvässä asemassa, sillä joukkueessa on tarpeeksi joukkuetta aloittaaksemme Liigacup-ottelun ja mukaan tulevat 3-4 pelaajaa saamme toivottavasti pikkuhiljaa mukaan tulevien viikkojen aikana, Mattsson päättää.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat